Apparaten en accessoires
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
5990 kJ /
1336 kcal
Vetten
75 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
158 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Appeltaart
1 Std.
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 Std. 35 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Karamelijs
Keine Bewertungen
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Roze roerei
15 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Appelcake
1 Std.